fbpx

Okos Bérkalkulátor a telefonodra:

EGYSZERŰ

GYORS

PONTOS

MEGBÍZHATÓ

Az Armada Bérkalkulátor bruttóból nettóba és fordított irányban is kalkulál.

Okos Bérkalkulátor 1
Okos Bérkalkulátor 2
Okos Bérkalkulátor 3

Ennek az Armada Bérkalkulátornak extra előnye, hogy nem csak a céget terhelő adókat és járulékokat jeleníti meg, mint például szociális hozzájárulási adó, szakképzési hozzájárulás, hanem szépen összegzi, hogy így összesen mekkorák az államnak befizetett adók, járulékok akár a dolgozótól vonták le, akár a cégtől.

A munkavállalót a nettó bér érdekli leginkább, a bérszámfejtő viszont örülni fog a Nettó-Bruttó Bérkalkulátor okos elrendezésének, gyors számításának és a bérgrafikonnak, ami plasztikusan mutatja be, hogy mennyit kap a dolgozó, mennyi jár az államnak.
Tartalmazza az eltartottak számát, azt, hogy közülük hányan kedvezményezettek, nyugdíjas-e az illető, esetleg súlyosan fogyatékos is, valamit számol a négy vagy több gyermekes anyák kedvezményével és az első házasok kedvezményével.

Miden lényegeset megmutat, így a dolgozótól levont adókat, járulékokat, a munkaerő-piaci járulékot, a nyugdíj-járulékot, pénzbeli egészségbiztosítási járulékot, a természetbeni egészségbiztosítási járulékot és a személyi jövedelemadót.

Kapcsolat

Parallel Kft.
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armada.hu

Ügyviteli szoftverek

Főkönyv                   Tárgyi eszköz
Pénzügy                   Számlázó
Pénztár                     Iktató
Pénztárkönyv         Adóidőzítő
Bér és TB

© 2019. Minden jog fenntartva - Armada ügyviteli szoftverek - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató