Web-shop

HomeTermékArmada Készlet és Számla Program – egy cégre

Armada Készlet és Számla Program – egy cégre

78.000 Ft + Áfa

Folyamatos raktári áruforgalom Az Armada Készlet és Számla program kis- és nagykereskedések szoftvere. Biztosítja, hogy elég nagy forgalom mellett is precíz maradjon a készlet. Akár kereskedők, akár termelő cégek használhatják készletből való számlázásra. A beszerzésektől kezdve az értékesítésig végig követhető a raktári tételek sorsa.
Cikkszám: AR09-0001 Kategória:

Leírás

Gyors áttekintés

Árutörzs kezelés
Rendelés, bevételezés
Bizományos készlet és forgalom elemzése
Szállítólevél
Számlázás
Pénzügyi, könyvelési feladás
Leltár

Árucikkek

Az egyes árucikkek az egyedi azonosítón (cikkszám) kívül számos jellemzővel és tízféle ártípussal, ezeken belül pedig számtalan árral rendelkezhetnek. A cikkszámok rendszere manuálisan vagy a szoftver által támogatott elemekből való összeállítással lehetséges.

Rendelés a szállítók felé

A rendszer szállítónként és beszállításonként is képes nyomon követni egy-egy cikk útját. Ennek alapja a bevételezéseket megelőző szállítói rendelés készítés. A rendelések a szállító és cikktörzs segítségével könnyen elkészíthetők.

Bevételezés

Elegendő kiválasztani a beszállítás alapját képező megrendelést, módosítani az attól eltérő mennyiségeket, s a program nyilvántartásba veszi a beérkezett árukat, s innen kezdve figyelemmel kíséri beszállítónként, beszállításonként és cikkenként a mennyiségek és árak alakulását.

Szállítólevél vevők számára

Valamennyi vevő számára készíthető szállítólevél még a számlát megelőzően, így ha a szállítólevél tartalma nem felelne meg a vevőnek az ideje korán kiderül, s így módosítható. A szállítólevélre a cikkek a cikktörzsből választhatók.

Számlázás

A számla a szállítólevél kiválasztása után újabb kézi adatrögzítés nélkül készül el. Többféle számlanyomtatvány áll rendelkezésre.

Kapcsolat

Biztosított az adatok átvitele az áruforgalmi rendszerből az Armada Pénzügy felé. Az áruforgalom adatai így követhetők a számla kibocsátástól a pénzügyi kiegyenlítésig, s onnan tovább az Armada Főkönyv felé.

Megosztás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Armada Készlet és Számla Program – egy cégre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.