Web-shop

HomeTermékArmada Iktató Program – egy cégre

Armada Iktató Program – egy cégre

79.000 Ft + Áfa

Rend a dokumentumok között! Levelek és más tetszőleges dokumentumok iktatása Fájlok iktatása, csatolása Könnyű keresés a múltban Ügyfélnyilvántartó Adatexport (excel) Fájlok csatolása az iktatott tételhez
Cikkszám: AR15-0001 Kategória:

Leírás

Ismertetés

Az Armada Iktató programrendszer a gyakorlatias iktatás mellett messzemenően támogatja a később történő visszakeresés sokszor bonyolult feladatának kiváltását. A rendszer a kimenő és beérkező dokumentumok nyilvántartását egyaránt elvégzi. Az adott „levél” legfontosabb adatainak nyilvántartásától kezdve a dokumentummal kapcsolatos valamennyi részinformáció feldolgozásáig kielégíti az irodai felhasználás felvetette igényeket. Az iktatott anyag tetszőlegesen csoportosítható, témákba sorolható, személyekhez, cégekhez, intézményekhez rendelhető.

Dokumentumok jelölése

Az előre beépített csoportosításokon kívül valamennyi dokumentum saját jelekkel látható el, melyek szerint vissza is kereshető. Az Iktató egyik erőssége a komplex, de egyszerűen kezelhető visszakeresési funkció.

Iktató Program

Tetszőleges szempont (név, cég, téma, cím, dátum, megjegyzés, stb.) szerint kigyűjthető azon dokumentumok listája, mely a felhasználó érdeklődését felkeltette. A keresés feltételei egymáshoz kötött formában is megoldhatók, így pl. kigyűjthető azoknak a leveleknek a listája, melyek 2013. január 17. és 2014. február 3. közöttiek, témájuk: konferencia, s a megjegyzés rovatuk tartalmazza az „ügyvitel” szót.

Komplex keresés

A komplex visszakeresésnek köszönhetően nincs olyan dokumentum, ami akármilyen régen is keletkezett, s melyet a rendszer pillanatok alatt meg ne keresne annak akár egy szótöredéke alapján is.

Ügyfélnyilvántartó

A gyakori levelezési partnerek kezelését beépített ügyfélnyilvántartó támogatja. A cégek, személyek közül iktatás vagy visszakeresés közben, listából választható az éppen megfelelő. Az ügyfelek vagy azok egy csoportja számára boríték, illetve etikett címezhető. Az országlista alapján a külföldi kereszt- és vezetékneveket automatikusan fordított sorrendben írja a borítékra. Az Iktató felkészített az elektronikus levelezés, faxok, e-mailek, mágneslemezek nyilvántartására is. Ezen megoldásaival támogatja a szervezési, kapcsolattartási tevékenységet.

Export

A kijelölt adatok excel vagy text fájl formájában átadhatók más, akár idegen rendszerek számára vagy excelben való további feldolgozásra.

Megosztás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Armada Iktató Program – egy cégre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.