Web-shop

HomeTermékArmada Házipénztár Program – egy cégre

Armada Házipénztár Program – egy cégre

35.000 Ft + Áfa

Cikkszám: AR04-0001 Kategória:

Leírás

Gyors és szabályos bizonylatok!

Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok
Extra adatbeviteli rovatok
Előkontírozási lehetőség
Gyakori szövegek kiválasztással
Más modulokkal rendszerbe köthető

A szoftver elemei

A bizonylatok, illetve számlák adatainak bevitelére szolgáló alapvető mezők megegyeznek az eredeti bevételi és kiadási pénztárbizonylaton szereplő rovatokkal, de az elektronikus tovább feldolgozás érdekében a program a hagyományosnál bővebb nyilvántartási és további kezelési lehetőséget is kínál.

A szoftver beállítható úgy, hogy a bizonylat készítésekor áfa besorolás és kontírozási adatok is rákerüljenek, valamint feltüntethető, hogy az adott összeggel melyik vevő (vagy szállító) melyik bizonylatát egyenlítik ki.

Gyakori szövegek

A feldolgozás során használt gyakori szövegek (kifizetés, bevételezés megnevezése) a felhasználó által szerkeszthetők és feldolgozás során könnyű és gyors szövegbevitelt eredményeznek.

Partnertörzs

Bizonylat készítés közben is bővíthető partnerlista segíti a hatékony feldolgozást. A listából Gyors keresés funkcióval töredék információ alapján is hamar megtalálható egy-egy cég. Rendszerbe kötött modul esetén a Pénztár a Főkönyvvel és más Armada modullal közös partnertörzset használ.

Nyomtatás

Bevételi és kiadási bizonylatok
Napló
Kerekítések
Pénzkészlet
Időszaki pénztárjelentés
· éves
· havi
· napi bontásban

Kapcsolat a Főkönyvvel

Az Armada Pénztár használható önállóan vagy a Főkönyvi modullal rendszerbe kötve. Rendszerben a kontírozott pénztári adatok újabb kézi feldolgozás és kontírozás nélkül feladhatók Armada főkönyvi modul számára, s az így nyert főkönyvi tételek automatikusan szerepelnek a különféle áfa bevallásokban és analitikákban, valamint vevő és szállítói folyószámla kivonatokban

Megosztás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Armada Házipénztár Program – egy cégre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.