Web-shop

HomeTermékArmada EVA Program – korlátlan vállalkozóra

Armada EVA Program – korlátlan vállalkozóra

39.000 Ft + Áfa

Cikkszám: AR25-9999 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Egyszerűen teljes

Az egyszerűsített vállalkozási adó alá bejelentkezett vállalkozók és cégek nem csak az olcsóbb adózás, hanem a könnyebb adminisztráció miatt is választották az EVA-t. Bár a törvény az evás vállalkozók tekintetében is bonyolódott a kezdetek óta, az Armada EVA program a lehető legegyszerűbbé teszi a nyilvántartást, könyvelést.

Az APEH igényeinek is megfelelően

Az Armada EVA nemcsak a bevételeket tartja nyilván (bevételi nyilvántartás), de tárolja az adóalapot csökkentő és növelő tételeket is, ezzel hozzájárul a nyilvántartott adatok olyan módon való kiteljesítéséhez, hogy a szoftver elvégezhesse a vállalkozás kötelezettségeinek kiszámítását. Ennek alapja az, hogy a program automatikusan kiszámítja az eva alapját, az evát, az eddig befizetett adóelőleget és a fizetendő eva összegét. Az APEH ellenőrzéseknél jól jönnek a világos és átlátható listák.

Folyamatos, naprakész adónyilvántartás

Az adatbevitel során a szoftver folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a kiszámított eva értékéről. A felhasználó törzsadatokat hozhat létre a vállalkozásra jellemző adók és járulékok, valamint azok mértékének meghatározására, s ezek alapján az Armada EVA támogatja az egyéb adók, illetve járulékok törvényi előírásoknak megfelelő folyamatos, időrendben történő tárolását.

Szigorú számadású bizonylatok

A szoftver magában foglalja a szigorú számadású bizonylatok nyilvántartását és ezzel kiváltja azok kézzel történő vezetését.

Előírások

Az Armada EVA a kötelezően vezetendő bevételi nyilvántartás mellett a bejövő számlák és kiegyenlítésének nyilvántartására teret biztosít, ami segít a kintlévőség alacsony szinten tartásában.

Gyakori szövegek

A feldolgozás során használt gyakori szövegek a felhasználó által szerkeszthetők és a feldolgozás során könnyű és gyors szövegbevitelt eredményeznek.

Nyomtatás

Bevételi nyilvántartás
Egyéb adók és járulékok
Szigorú számadású nyomtatványok
Előírások

Megosztás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Armada EVA Program – korlátlan vállalkozóra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.