Készlet és számlázó program / Jó tudni

 
Készlet és számlázó program
 

 

 

 

 

 

Folyamatos áruforgalom

Az Armada Készlet és Számla program kis- és nagykereskedések szoftvere. Biztosítja, hogy elég nagy forgalom mellett is precíz maradjon a készlet. Akár kereskedők, akár termelő cégek használhatják készletből való számlázásra. A beszerzésektől kezdve az értékesítésig végig követhető a raktári tételek sorsa.

Gyors áttekintés

  • Árutörzs kezelés
  • Rendelés, bevételezés
  • Bizományos készlet és forgalom elemzése
  • Szállítólevél
  • Számlázás
  • Pénzügyi, könyvelési feladás
  • Leltár

Árucikkek

Az egyes árucikkek az egyedi azonosítón (cikkszám) kívül számos jellemzővel és tíz féle ártípussal, ezeken belül pedig számtalan árral rendelkezhetnek. A cikkszámok rendszere manuálisan vagy a szoftver által támogatott elemekből való összeállítással lehetséges. A későbbiekben a cikkszámokban is megmutatkozó fő- és alcsoportok, valamint választható további besorolások előnyös lehetőséget biztosítanak az analitikus kigyűjtésekhez.

Rendelés a szállítók felé

A rendszer szállítónként és beszállításonként is képes nyomonkövetni egy-egy cikk útját. Ennek alapja a bevételezéseket megelőző szállítói rendelés készítés. A rendelések a szállító és cikktözs segítségével könnyen elkészíthetők.

Bevételezés

A már korábban elkészült megrendelők alapján az áruk bevételezésének adminisztrációja rendkívül leegyszerűsödik, mondhatni automatikus. Elegendő kiválasztani a beszállítás alapját képező megrendelést, módosítani az attól eltérő mennyiségeket, s a program nyilvántartásba veszi a beérkezett árukat, s innen kezdve figyelemmel kíséri beszállítónként, beszállításonként és cikkenként a mennyiségek és árak alakulását.

Szállítólevél vevők számára

Valamennyi vevő számára készíthető szállítólevél még a számlát megelőzően, így ha a szállítólevél tartalma nem felelne meg a vevőnek az ideje korán kiderül, s így módosítható. A szállítólevélre a cikkek a cikktörzsből választhatók. Kiválasztható, hogy melyik partner, melyik beszállításából milyen áron adják el a cikket. A szállítólevélre vett cikk mennyiségével csökken a készlet, illetve az adott mennyiség „kötött” állapotba kerül.

Számlázás

A számla a szállítólevél kiválasztása után újabb kézi adatrögzítés nélkül készül el. Többféle számlanyomtatvány áll rendelkezésre. A szállítólevéllel kötötté tett készletek a számlázás során eladottá válnak.

Kapcsolat

Biztosított az adatok átvitele az áruforgalmi rendszerből az Armada Pénzügy felé. Az áruforgalom adatai így követhetők a számla kibocsátástól a pénzügyi kiegyenlítésig, s onnan tovább az Armada Főkönyv felé.

ügyviteli szoftver bemutató

Vegyen részt ingyenes
szoftverbemutatón

jelentkezés

Kérdezzen munkatársunktól

  • Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő ügyviteli program kiválasztása kellő körültekintést és gondosságot igényel. Ha bármilyen kérdése van, esetleg további információra van szüksége, használja az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánljon minket ismerőseinek

Ahogy fejlődött, és növekedett a cégünk ők úgy tudták az Armadán keresztül biztosítani a szükséges programokat. Évek óta megelégedéssel használjuk az Armada integrált ügyviteli rendszert.

© 1993 - 2015. Parallel Számítástechnika Ügyviteli Kft.