Ingyenes Bérprogram 2012 - Rajt

Díjmentes Armada Bérprogram 2012. Rajt

rajt_ber2

 
Teljes funkcionalitással

Az Armada Bérprogram Rajt díjmentes bérszámfejtő szoftver induló vállalkozások számára. Olyan egyéni vállalkozók vagy cégek vehetik igénybe, melyek cégbírósági bejegyzése egy évnél nem régebbi. Ez a program teljes funkcionalitással rendelkezik és 10 fő számfejtését, adózását és elektronikus bevallását oldja meg.

Díjmentes szolgáltatások Armada Rajt szoftverekhez

Az Armada Rajt programokhoz 1 év telefonos támogatást nyújt az Armada ügyfélszolgálat.

armada_rajt

Armada Bérprogram 2012. Rajt 1/10 tartalma

  • Letöltéssel telepíthető szoftver
  • Elektronikus kézikönyv
  • Letölthető szoftverfrissítés
  • Letölthető frissített elektronikus kézikönyv

Kik vehetik igénybe?

Minden egyéni vállalkozó és cég - Bt, Kft, amelynek cégbírósági bejegyzése (illetve működésének megkezdése) egy évnél nem régebbi és az alkalmazottak és tagok együttes létszáma nem haladhatja meg a 10-zet.

Hogyan?

Ez az Armada Bér 2012. bérprogram internetes regisztráció után le lehet tölteni az Internetről és már használható is. Annak érdekében, hogy jogszerűen és egész évben használhassa a szoftvert, érdemes letölteni a díjmenetes Armada termékekre vonatkozó szerződést és elküldeni azt az Armada ügyfélszolgálatára faxon vagy levélben vagy szkennelve e-mailben. Ezután az ügyfélszolgálat megküldni a felhasználónak az egy évre szóló díjmentes elektronikus regisztrációt. Ha a cég bármikor átlépi a 10 fős dolgozói határt, akkor a felhasználó a létszámnak megfelelő felhasználói jogot rendelhet az Armada ügyfélszolgálattól, és zökkenőmentesen folytathatja a munkát úgy, hogy eddigi számfejtései is megmaradnak, s ezentúl már a megrendelt létszám számára végezhet bérszámfejtést.

A szoftver ára 100 Ft

RENDELJE MEG MOST
Perceken belül teljeskörűen használhatja!

TELEFONÁLJON
Hívja az Armada vonalat:
+36 1 2733 310


 Armada Bér

 

Kérdezzen munkatársunktól

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő ügyviteli program kiválasztása kellő körültekintést és gondosságot igényel. Ha bármilyen kérdése van, esetleg további információra van szüksége, használja az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Biztonsági kód
Frissítés

Ajánljon minket ismerőseinek

 

© 1993 - 2015. Parallel Számítástechnika Ügyviteli Kft.